У бойовиків ЛНР ненавмисно зізналися в брехні щодо повернення жителів: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

У бойовиків ЛНР ненавмисно зізналися в брехні щодо повернення жителів: з'явилося відео

У бойовиків ЛНР ненавмисно зізналися в брехні щодо повернення жителів: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Бойовиків так званої ЛНР  спіймали на брехні про кількість луганчан, які повернулися в окуповане місто.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook луганського блогера, який пише під ніком Савелій Вассерман


Так, на засіданні ватажків бойовиків ЛНР "виконуючий обов'язки міністра охорони здоров'я" ЛНР Ігор Соляник відзвітував перед ватажком ЛНР про брак медперсоналу. "У нас відсотків 60% укомплектованість, і 40% нестача. Люди виходять на дві зміни, виходять на додаткові ставки, допомагаючи лікарням, чергують на лікарнях, де не вистачає медперсоналу", - заявив він.



Вассерман згадав, як раніше "мер" Луганська Маноліс Пілавов розповідав, що в місто повернулося 95% луганчан.


"Комплектація по лікарях 60%... цифри завищені, звичайно, я дивився сам. 52,5% точна цифра, але таку Ігорю Венедиктовича сс***тно говорити, а 60% ніби як вже сміливіше... Але так чи сяк - половини фахівців немає в місті. А якщо ви підете по лікарнях то самі можете на собі відчути. З моїх 4 лікарів, які мене дивляться 10 років останніх, - 3 поїхали... один залишився пенсіонер, куди там їхати... все розклав міністр: і чергування в дві зміни, і заміщення, і інший пі**ос. Поганий міністр - давайте наступного. Який цей по рахунку вже буде?", - написав блогер.


Як повідомляв ONLINE.UA,  активіст, який жив в Луганську в 2014 році під час початку окупації міста, розповів, яким на Донбасі бачать спосіб боротьби з сепаратизмом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?