ІДІЛ випустив моторошний ролик з дітьми-катами: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

ІДІЛ випустив моторошний ролик з дітьми-катами: опубліковано відео

ІДІЛ випустив моторошний ролик з дітьми-катами: опубліковано відео

Терористи угруповання "Ісламська держава" поширили пропагандистський відеоролик, на якому п'ятеро хлопчиків вбивають курдських полонених.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Європейську правду".


На відеозаписі відображені п'ять хлопчиків у камуфляжній формі і з пістолетами. При цьому, хлопці стоять ззаду п'ятьох чоловіків, які в помаранчевих комбінезонах стоять на колінах.


Ім'я кожного з хлопчиків вказано на відео субтитрами. Хлопчики підписані іменами, якими в ІДІЛ називають бійців з інших країн, тобто в ім'я написана країна походження. Так, у одного з хлопчиків написано "Абу Абдулла Аль-Бретані" (британець). Однак особа хлопчика не встановлена.


На відео один з хлопчиків позначений як "Абу Аль-Бара Аль-Тунісі" (тунісець), він обіцяє ще нову хвилю насильства, звертаючись до одного з чоловіків, що стоять на колінах (ймовірно, курдів).


Інші діти підписані як Абу Ісхак Аль-Масрі (єгиптянин), Абу Фуад аль-Курди (курд) і Юсуф Аль-Узбакі (узбек).


Місце зйомки відео ідентифікувати не представляється можливим.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  СБУ затримала бойовика ІДІЛ в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?