Під Сумами сталася масштабна бійка: з'явилися подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Під Сумами сталася масштабна бійка: з'явилися подробиці

Під Сумами сталася масштабна бійка: з'явилися подробиці

У селі Саї Липоводолинського району Сумської області сталася масштабна бійка жителів двох сіл, які перебували в стані алкогольного сп'яніння.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Головне управління Національної поліції України в Сумській області.


"Місцеві пояснили, що відзначали день села, коли до клубу на авто під'їхала компанія молодих людей. Спочатку все було добре. Гості розважалися і танцювали, а потім між ними і жителями села сталася бійка. У хід пішли біти. Хтось зробив постріл з травматичної зброї, потрапивши одній з дівчат в стопу ноги, після чого "гості" поїхали", - йдеться в повідомленні.


Відзначається, що в результаті зіткнення п'ятеро людей були госпіталізовані з травмами голови і кінцівок, ще п'ятьох хуліганів з села Беєве доставили у відділення поліції. За фактом інциденту порушено кримінальну справу.


"Слідчим вони пояснили, що в той день також святкували - відзначали день народження сина одного з них. Тому, добряче випивши, згадали про сусідське свято і побажали продовжити там", - повідомляють в поліції.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в Деснянському районі Києва сталася бійка зі стріляниною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?