Гучне звільнення в Міноборони: фігурант дав оригінальну відповідь
Категорія
Україна
Дата публікації

Гучне звільнення в Міноборони: фігурант дав оригінальну відповідь

Гучне звільнення в Міноборони: фігурант дав оригінальну відповідь
Джерело:  online.ua

Звільнений з посади радника міністра оборони  фотограф Дмитро Муравський  оригінально прокоментував свою відставку і скандал навколо своєї фотографії з Широкино Донецької області, яку в мережі багато хто називав постановочною.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Муравського.


«Фото, про яке так багато говорять сьогодні більшовики, нарешті, остаточно набуло своє ім'я. (Попереднє "фото з Широкино" було дано не мною). "СВОЇХ НЕ КИДАЄМО!", - написав Муравський.

Користувачі соцмережі в основному позитивно відреагували на пост Муравського.


Vladyslav Pantilimonov: Дмитро, можу/можемо використовувати це фото для заставки у себе в ФБ? "Флешмоб"?

# СвоіхНеБросаем


Геннадій Головко: Точніше не скажеш.


Анатолій Бурбеза: Епічно!!!!


Відзначимо, що знімок Муравського багато користувачів мережі називали навіть кращим знімком про війну в Україні в 2016 році. Пізніше розгорівся скандал: з'явилися заяви про те, що фото постановочне, при цьому сам Муравський це заперечує.


Як повідомляв ONLINE.UA,  28 серпня в Міноборони прийняли рішення звільнити фотографа і волонтера Дмитра Муравського з посади радника міністра оборони "в зв'язку з резонансом» навколо його фотографій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?