Ложкін пішов у відставку, у адміністрації Порошенка новий глава
Категорія
Політика
Дата публікації

Ложкін пішов у відставку, у адміністрації Порошенка новий глава

Ложкін пішов у відставку, у адміністрації Порошенка новий глава
Джерело:  online.ua

Борис Ложкін

пішов у відставку з посади глави Адміністрації президента України, його наступником став голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Райнін.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «

РБК-Україна

».


"Я прийняв рішення, що ми делегуємо Бориса Ювгеновича (Ложкіна - Ред.) на цей надзвичайно відповідальний напрямок роботи (Національна інвестиційна рада, - Ред.). Борисе, я дякую тобі за два роки, можливо, найскладніші роки в історії України, коли ти був поруч", - заявив президент України Петро Порошенко в ході Національної ради реформ.


"Хотів би підкреслити, що мною прийнято рішення про призначення головою АПУ Ігоря Григоровича Райніна", - також заявив Порошенко.


"Указ про призначення (Райнін, - Ред.) я підпишу сьогодні. Ми домовилися з Володимиром Борисовичем (Гройсманом, - Ред.), що сьогодні буде засідання уряду", - додав Порошенко.


Відзначимо, раніше в ЗМІ з'явилася інформація про те, що Ложкін може зайняти пост секретаря Національної інвестиційної ради.


Борис Ложкін обіймав посаду глави Адміністрації президента з 10 червня 2014 року.


Як повідомляв ONLINE.UA,

серед найімовірніших наступників Ложкіна на посаді глави АП називали саме голову Харківської обласної державної адміністрації Ігоря Райніна

.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?