У Росії показали військові навчання біля кордонів України: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії показали військові навчання біля кордонів України: опубліковано відео

У Росії показали військові навчання біля кордонів України: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Міністерство оборони Росії опублікувало нарізку записів з триваючою перевіркою боєготовності збройних сил в Південному військовому окрузі РФ біля кордону з Україною.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео Міноборони РФ.
На відеозаписі показано стрільби танків Т-72, ​​марші бронетехніки і відпрацювання водіння гусеничних транспортерів МТ-ЛБ. Друга частина ролика присвячена польотам авіації, на кадрах видно літаки Су-30м2, Су-27СМ і Су-30СМ.


Нагадаємо, масштабна перевірка боєготовності військ Південного, Західного та Центрального військових округів з залученням сил Північного флоту, ВДВ, а також авіації ВКС почалася 25 серпня. За заявою міністра оборони РФ Сергія Шойгу, основним завданням є перевірка здатності збройних сил швидко формувати угруповання на південно-західному стратегічному напрямку з метою локалізації можливих криз.
Як відомо, Південний федеральний округ - один з восьми федеральних округів Росії. На заході має з Україною сухопутні і водні кордони. 28 липня президент РФ Володимир Путін включив так званий "Кримський федеральний округ" до складу Південного федерального округу.
Раніше повідомлялося, що в мережі висміяли рішення Володимира Путіна почати масштабну перевірку збройних сил РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?