Окупаційний "глава" Криму нахабно прокоментував позов Ощадбанку
Категорія
Політика
Дата публікації

Окупаційний "глава" Криму нахабно прокоментував позов Ощадбанку

Окупаційний "глава" Криму нахабно прокоментував позов Ощадбанку
Джерело:  ТАРС

"Глава" Криму Сергій Аксьонов заявив, що "влада" півострова не визнає рішень Міжнародного арбітражного суду за позовами українського державного Ощадбанку.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.
«Це тільки початок процесу, Україна буде судитися за активи, які вона вважала своїми. Ми ці суди не визнаємо, вважаємо, що все було зроблено правильно. Проблем немає», - сказав Аксьонов.
Він зазначив, що активи кримського Ощадбанку були "націоналізовані" і використовуються для погашення боргів перед "обдуреними вкладниками".
Нагадаємо, 26 серпня Ощадбанк подав позов до Міжнародного арбітражу проти Росії з вимогою компенсації у розмірі понад $1 млрд за втрати активів та бізнесу в результаті анексії Криму.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше глава МЗС України Павло Клімкін повідомив, що Кабмін підготував звернення в Міжнародний трибунал ООН з морського права щодо порушення Російською Федерацією відповідної конвенції ООН.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?