У ДНР поскаржилися, що Росія вважає їх Україною
Категорія
Події
Дата публікації

У ДНР поскаржилися, що Росія вважає їх Україною

У ДНР поскаржилися, що Росія вважає їх Україною
Джерело:  Новини Донбасу

Жителі окупованого бойовиками ДНР Шахтарська Донецької області скаржаться, що в Росії їх вважають частиною України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Новини Донбасу.
Деякі місцеві жителі не заперечують присутність росіян у місті.
«Скоро буде наступ. Наші військові не впораються з "нациками". Путін допоможе, він не допустить війни в республіці, я чула», - розмовляють між собою дві жінки.
"Поки в Україні на непідконтрольні території їдуть російські військові «добровольці», на навчання в Росію відправляється донецька молодь Андрій - студент Донського державного технічного університету (місто Ростов-на-Дону), приїхав на канікули додому. На питання, як йому живеться-вчиться в Ростові, відповідає: «Як вважали нас "хохлами", так і вважають. Про ДНР взагалі не чули, для них це Україна», - йдеться в репортажі видання.
Раніше повідомлялося, що  колишній бойовик так званої ДНР, учасник програми Служби безпеки України "Тебе чекають вдома", розповів про те, що під виглядом "гуманітарних конвоїв" з Росії на Донбас завозилася зброя.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?