В Україні знайшли несподіваного послідовника "руського миру"
Категорія
Події
Дата публікації

В Україні знайшли несподіваного послідовника "руського миру"

В Україні знайшли несподіваного послідовника "руського миру"
Джерело:  online.ua

Українського блогера  Мирослава Олешко, який обурився релігійною промовою лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко на з'їзді християнської молоді в місті Малин Житомирської області, звинуватили в симпатіях до так званого "руського миру".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста Антона Комарова.
"Юлія Тимошенко розповіла сектантам, як її батько переміщуватися зміг завдяки молитвам... Мене страшенно дратують політики, які заробляють очки на віруючих, так ще й на критично хворих віруючих. Тимошенко майстер казок, вміє сказати те, що чекає публіка", - написав Олешко.



"Друзі, відживайте, видавлюйте з себе залишки "руського миру". ЗІ. Мені плювати на Тимошенко (якщо хто мене не знає)", - відповів йому Антон Комаров.
Після цього між журналістом і блогером сталася перепалка:




Раніше повідомлялося, що ватажок ДНР  Олександр Захарченко привітав жителів Донецька з Днем міста, який щорічно святкується 28 серпня, і назвав Донецьк форпостом "руського миру".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?