Біля посольства Китаю в столиці Киргизії стався потужний вибух: з'явилися фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Біля посольства Китаю в столиці Киргизії стався потужний вибух: з'явилися фото

Біля посольства Китаю в столиці Киргизії стався потужний вибух: з'явилися фото

На півдні столиці Киргизії Бішкеку в районі посольства Китаю прогримів вибух.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс.
За інформацією МОЗ Киргизії, в результаті вибуху одна людина загинула і двоє постраждали.
За попередніми даними правоохоронних органів Киргизії, у вівторок, 30 серпня, близько 10 години ранку за місцевим часом (07:00 за київським) невідомий на автомобілі Mitsubishi намагався протаранити ворота посольства, після чого прогримів вибух. Злочинець загинув на місці, поранення отримали двоє охоронців посольства.
"Він перебував у салоні автомашини, загинув на місці, ворота і паркан посольства отримали пошкодження", - заявили в міському відділі міліції.
У прес-службі бішкекського управління внутрішніх справ повідомили, що на місце виїхала група міліціонерів, район вибуху перекрито представниками силових структур.
Очевидці кажуть, що звук вибуху і ударну хвилю почули в усій південній частині Бішкека. Також в соцмережах повідомили, що вибуховою хвилею вибито скло на вікнах довколишніх будинків.
Раніше повідомлялося, що  у Львівській області невідомі підірвали автомобіль, в результаті чого загинули троє осіб.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?