Відправити їх до копів у Криве Озеро: соцмережі обурили мажори з Миколаєва
Категорія
Події
Дата публікації

Відправити їх до копів у Криве Озеро: соцмережі обурили мажори з Миколаєва

Відправити їх до копів у Криве Озеро: соцмережі обурили мажори з Миколаєва
Джерело:  online.ua

У мережі обурені поведінкою мажорів з Миколаєва, які в ніч на 30 серпня побили таксиста і кидалися на перехожих.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Нагадаємо, патрульні, які прибули на місце події через деякий час, не стали затримувати бешкетників. Один з поліцейських відмовився представлятися і не став пояснювати причини, за якими нападнику дозволили сісти в машину і поїхати.
Журналіст Олександр Нойнец розкритикував реформу поліції в Миколаєві.
"Заздалегідь вітаю нового начальника Миколаївської поліції. Як легко помітити - в області є чим зайнятися. Навчити поліцію гвинтити мудил, а не клацати дзьобом - вже буде непогано. Миколаївська область хороша тим, що тут куди не тицьнути - готовий робочий майданчик для подвигу і звершення. Три роки рішучих реформ національної поліції дали свій очешуїтельний результат. Я читав вчора стосторінковий звіт раді реформ, там сказано, що реформа поліції пройшла чудово і зроблено майже все, необхідне для остаточної перемоги правосуддя. Отож-бо я і бачу", - написав він в Facebook.
Старший науковий співробітник Інституту фізики Національної академії наук України Антон Сененко зазначив, що в Миколаєві поліцію потрібно захищати від мажорів.
"Дивіться, яка смішна поліція в Миколаєві. Особливо мені подобається момент, коли при поліції б'ють людину, а поліцейські потім кажуть, що їх там не було і вони не бачили. Основний аргумент противників зброї самооборони - мовляв, поліція нас захистить. Тепер я точно знаю, що в Миколаєві ще поліцію від мажорів треба захищати. PS Ні, цей пост не означає, що вся поліція погана. Таку екстраполяцію роблять тільки мікроцефали. Але за таку "службу" треба просто звільняти. Де-факто прямо на очах поліції могло бути скоєно вбивство".
Журналіст і блогер Ярослав Матюшин запропонував відправити миколаївських мажорів до поліцейських з Кривого Озера.
"Подивився відео з миколаївськими мажорами. Гостро захотілося схрестити в одній точці часу і простору таких ось порушників з кривоозерськими копами. Ото був би по мощах єлей".
Як повідомляв ONLINE.UA, серед білого дня 26 серпня бандити розстріляли на Центральному проспекті Миколаєва автомобіль клієнта банку ВТБ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?