Сім'я в Росії вирішила поміняти ім'я сина на Путін: в мережі веселяться
Категорія
Світ
Дата публікації

Сім'я в Росії вирішила поміняти ім'я сина на Путін: в мережі веселяться

Сім'я в Росії вирішила поміняти ім'я сина на Путін: в мережі веселяться

У Росії сім'я з Володимирської області вирішила змінити ім'я свого півторарічного сина Расула на Путін.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Ленту.ру".
Сім'я Джураєва родом з Таджикистану, але вже давно живе в Росії - спочатку вони приїхали в Москву, потім перебралися в село Легково (Олександрівський район).
Поміняти хлопчикові ім'я на Путін запропонував його дідусь Рахмон Джураєв. Він прихильник Володимира Путіна, у нього вдома навіть є невеликий музей, присвячений російському президенту.
"Я якось прочитав, що в Єгипті дитині дали ім'я Путін, і подумав, а чому в Росії цього немає", - пояснив він журналістам.
На сімейній раді цю ідею підтримали і подали заяву на зміну імені. Місцева влада схвалила зміну імені та незабаром видасть батькам відповідний документ.


Сім'я Джураєва. Фото: gazetanga.ru

У коментарях під новиною на російському ресурсі користувачі мережі сміються над рішенням батьків перейменувати свою дитину на Путіна.


У червні 2016 року єгипетський журналіст і перекладач Моама Мухтар назвав свого сина Путіним на честь російського президента. Вибір імені він пояснив тим, що "є 100 Володимирів і всього один Путін".


Раніше

в російському Єкатеринбурзі новонародженого хлопчика назвали на честь російської окупації Криму

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?