Мережу підірвала розповідь про те, як мріє померти Путін
Категорія
Світ
Дата публікації

Мережу підірвала розповідь про те, як мріє померти Путін

Мережу підірвала розповідь про те, як мріє померти Путін
Джерело:  online.ua

У мережі припустили, що мрією  президента Росії Володимира Путіна  є смерть, прихована від громадськості.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook колишнього віце-прем'єра Росії Альфреда Коха.


«Мрія Путіна: померти таємно. Сам факт засекретити спеціальним указом. Це така VIP-смерть. За вищим розрядом. Як є просто Герої Росії, а є «більш кращі» Герої Росії: нагороджені секретним указом без права носіння зірки Героя», - пише Кох.


«Так і тут, померти таємно, щоб таємно поховали, без права на могилу. Причому спеціально обмовитися, що про це - мовчок. Взагалі. Ніяк не коментувати. Через рік - звикнуть. Типу він - є, а як би - і немає ... Щось там Пєсков каже, десь там Медведєв знову що-небудь бовкнув ... А де Путін? А у відповідь - мовчання », - продовжує Кох.


«І більше цього журналіста на прес-конференції не запрошують ... Так всі зрозуміють: не можна про це. Раніше про дочок було не можна. А тепер - і про це. Тепер в Кремлі так носять! Що не зрозуміло? Де де? В Караганді! Не лізьте в приватне життя своїми сопливими носами ... », - іронізує Кох.


Запис Коха зібрав понад 1,3 тисячі «лайків» і більше сотні перепостів.



Нагадаємо, що  згідно з повідомленнями ЗМІ, президент Узбекистану Іслам Карімов помер. Однак поки ця інформація спростовується офіційно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?