Порошенко з Донбасу жорстко звернувся до Путіна: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко з Донбасу жорстко звернувся до Путіна: з'явилося відео

Порошенко з Донбасу жорстко звернувся до Путіна: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео звернення президента Петра Порошенка до президента Росії Володимира Путіна, яке він зробив під час візиту в Маріуполь.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на Youtube-каналі Еспрессо ТВ.
"26 серпня я уповноважив своїх представників в Тристоронній контактній групі запропонувати з 1-го вересня - повне припинення вогню. Нас підтримали наші колеги з ОБСЄ, нас підтримали наші партнери по Нормандського формату - німці, французи. Зараз відповідь залежить від однієї людини, яка організувала агресію проти нашої держави, яка керує цими хлопцями (бойовиками - ред.). Її ім'я Путін", - сказав Порошенко.
Він додав, що Україна змусить Росію виконувати взяті на себе зобов'язання по Мінському формату.


Раніше повідомлялося, що в ході візиту президента України Петра Порошенка до Маріуполя глава держави взяв участь у відкритті Центру адміністративних послуг, незважаючи на повідомлення про мінування будівлі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?