Фото з "хворим" президентом Узбекистану заплутало користувачів мережі
Категорія
Світ
Дата публікації

Фото з "хворим" президентом Узбекистану заплутало користувачів мережі

Фото з "хворим" президентом Узбекистану заплутало користувачів мережі

Данило Кислов, головний редактор порталу «Фергана», яке першим повідомило про смерть президента Узбекистану Іслама Карімова, опублікував фото "хворого" лідера країни, заявивши, що його надала прес-служба глави держави.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Кислова.
А так прес-служба президента відповіла на моє прохання показати Карімова живим", - написав журналіст у описі до фото.
У коментарях до посту він зізнався, що так пожартував над прес-службою Карімова. На фотографії видно очевидні риси обробки, а користувачі знайшли оригінал знімка. Насправді це рекламний кадр компанії, яка торгує медичними виробами.
Однак варто зазначити, що фото заплутало деяких користувачів соцмереж. Повірило в те, що відредагований знімок надала прес-служба президента Узбекистану навіть видання Відкрита Росія.

Nigina Aksenova: "Ледь не повірила, ну і ну...".

Нагадаємо, офіційна влада Узбекистану спростовує повідомлення ЗМІ про смерть Іслама Карімова.
Водночас у Ташкенті перенесено святковий салют з нагоди дня Незалежності країни, який традиційно відзначається 1 вересня, при цьому скасування салюту влада Узбекистану пояснила проведенням футбольного матчу між національними збірними Узбекистану та Сирії.
Раніше повідомлялося, що дочка президента Узбекистану Іслама Карімова Лола Карімова подякувала всім за побажання одужання своєму батькові.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?