Новий скандал довкола "Інтера": телеканал вирізав патріотичні слова співака
Категорія
Культура
Дата публікації

Новий скандал довкола "Інтера": телеканал вирізав патріотичні слова співака

Новий скандал довкола "Інтера": телеканал вирізав патріотичні слова співака
Джерело:  Детектор медіа

Український телеканал «Інтер»  вирізав патріотичне гасло співака Олександра Пономарьова, яким він привітав своїх глядачів на запису концерта, присвяченого Дню Незалежності України.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на detector.media.

За даними видання, під час запису концерта Пономарьов звернувся до глядачів зі словами «Слава Україні!», а у відповідь зал хором відповів — «Героям слава!».

У той же час у телевізійній версії концерта ці слова співака не прозвучали.

Як повідомили джерела видання на каналі, керівник Inter Media Group Ганна Безлюдна наказала вирізати ці гасла з телеверсії та більше не запрошувати Пономарьова на проекти канала.

При тому сам співак підтвердив, що під час концерту вигукнув «Слава Україні!».

«Я насправді під час концерту привітав глядачів такими словами, і вони дружно мені відповіли "Героям слава!". Але про те, що це було вирізано, чи про те, що мене більше не будуть запрошувати на "Інтер", мені нічого не відомо», – сказав він.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  голова МВД Арсен Аваков опублікував гнівне послання на адресу СБУ та Нацради з питань телебачення та радіомовлення, у якому закликав позбавити телеканал "Інтер" ліцензії за відверто антиукраїнську позицію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?