Слідство над Піттом: з'явився коментар поліції
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Слідство над Піттом: з'явився коментар поліції

Слідство над Піттом: з'явився коментар поліції
Джерело:  US Magazine

Поліція Лос-Анджелеса спростувала новину про слідство над Бредом Піттом за жорстоке поводження з дітьми.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Us Weekly.
Західні ЗМІ писали про те, що поліція порушила справу проти Бреда Пітта і почала перевірку фактів його жорстокого поводження з дітьми.
Однак від співробітників правоохоронних органів прийшло спростування цієї інформації.
"Поліція не займається перевіркою Бреда Пітта з приводу жорстокого поводження з дітьми. Детективи не ведуть розслідування щодо голлівудського актора. У нас немає заяв і доказів проти нього", - йдеться в заяві представника поліції Лос-Анджелеса.
Нагадаємо, як стверджували таблоїди, минулого тижня актор пересувався на приватному літаку разом зі своєю сім'єю, в тому числі і із зірковою дружиною. Пітт збожеволів, почав кричати, ображати своїх дітей. Після чого, актор ударив свою дитину.
Саме агресивне ставлення до дітей розлютило Анджеліну Джолі і стало причиною розлучення, документи на яке вона подала до суду в понеділок, 19 вересня.
Як повідомляв ONLINE.UA, Бред Пітт заявив, що не хоче розлучатися з Анджеліною Джолі і готовий пройти лікування.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?