Савченко оригінально відгукнулася про бійку Парасюка і Вілкула: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко оригінально відгукнулася про бійку Парасюка і Вілкула: опубліковано відео

Савченко оригінально відгукнулася про бійку Парасюка і Вілкула: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Народний депутат Надія Савченко, коментуючи недавню бійку нардепів Володимира Парасюка і Олександра Вілкула, сказала, що боїться сама до такого докотитися і пустити в хід кулаки.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "112 Україна".

"Світ котитися в тартарари, Рада показує туди дорогу. Я не буду оцінювати такого, я боюся, щоб до такого я не докотилася. Ось все, що я можу сказати", - сказала Савченко.

"Я себе в Раді відчуваю школярем, тому що я в ній тільки три місяці, як нова учениця в класі, який уже сформувався. Проблема в тому, що за тією мішурою, яку ви показуєте, дійсно відбувається законотворчість в ВР", - додала вона .

Як повідомляв ONLINE.UA, 22 вересня в приміщенні телеканалу сталася сутичка між нардепами Олександром Вілкулом та Володимиром Парасюком.

Після бійки Парасюк намагався рознести машину опонента, смикаючи двері і штовхаючи їх ногою. Потім він ще нашкрябав "послання" Вілкулу на капоті його автомобіля.

Водій депутата від Опозиційного блоку Олександра Вілкула звернувся в поліцію з проханням відкрити кримінальну справу за фактом пошкодження автомобіля нардепа позафракційним депутатом Володимиром Парасюком.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?