В Дніпрі вбито поліцейського: з'явилися фото злочинця
Категорія
Події
Дата публікації

В Дніпрі вбито поліцейського: з'явилися фото злочинця

В Дніпрі вбито поліцейського: з'явилися фото злочинця
Джерело:  online.ua

У Дніпрі вранці 25 вересня, близько 10 годин ранку чоловік розстріляв екіпаж патрульної поліції: одного поліцейського було вбито, його напарниця отримала важкі поранення.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу поліції.

Як стало відомо, поліцейські зупинили чоловіка, який проїхав на червоний сигнал світлофору, поблизу автовокзалу.

Невідомий атакував патрульних зброєю, яку вихопив у одного з них. Один поліцейський загинув на місці, другий тяжко поранений.

Злочинець вкрав запасну обойму з патронами та втік у неавідомому напрямку.

У місті та області оголошено план «Сирена», на в'їздаз до міста стоять посилені пости. Усіх, хто бачив підозрюваного чоловіка на сірому Citroеn з номером АЕ 7053 АА, просять повідомляти в поліцію.


Тим часом, відомий блогер і волонтер Роман Сініцин  у своєму Facebook опублікував фото підозрюваного та його машині і попросив допомогти поліції у розшуку злочинця.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у Києві нетверезий водій на дорогій іномарці влаштував перегони з поліцією вулицями міста.









Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?