Вбивство поліцейського в Дніпрі: з'явилося відео моменту злочину
Категорія
Події
Дата публікації

Вбивство поліцейського в Дніпрі: з'явилося відео моменту злочину

Вбивство поліцейського в Дніпрі: з'явилося відео моменту злочину

У мережі з'явилося відео зі стріляниною у поліцейських в Дніпрі, під час якої один патрульний був вбитий, а його напарниця поранена, також було названо ім'я підозрюваного в цьому нападі.

Про це повідомляє ONLINE.UA.

«Підозрюваний - Грачов Олександр Андрійович, який знаходився у розшуку за вчинення інших тяжких злочинів», — написав у своєму Facebook радник голови МВС України Антон Геращенко.

Також він додав, що злочинець втік з місця пригоди на автомобілі Сitroen с-ELYSEE сірого кольору з номерним знаком AE7053AA.

«Якщо Вам щось відомо про місце перебування вбивці, його зв'язки і контакти, прохання негайно повідомляти за телефоном 102», — підкреслив Геращенко.

У той же час він звернувся безпосередньо до самого підозрюваного: «Якщо мене почує сам Грачов, раджу йому негайно явитися у найближчий відділ поліції та здатися».

«Якщо ти будеш переховуватись та намагатись відстрілюватись, то у відповідності із Законом про Національну поліцію, ти можеш бути сам застрелений на місці. А так ще маєш шанс отримати довічне», — резюмував він.


Тим часом, у мережі було опубліковано відео моменту нападу чоловіка на поліцейських та розстрілу, влаштованого підозрюваним.



Крім того, з'явилися і нові фото з місця трагедії.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  у Києві нетверезий водій на дорогій іномарці влаштував перегони з поліцією вулицями міста.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?