Вбивство поліцейського в Дніпрі: з'явилися гучні дані щодо злочинця
Категорія
Події
Дата публікації

Вбивство поліцейського в Дніпрі: з'явилися гучні дані щодо злочинця

Вбивство поліцейського в Дніпрі: з'явилися гучні дані щодо злочинця

Підозрюваний у нападі на поліцейських у Дніпрі, де одного патрульного було вбито, а інший отримав важкі поранення, виявився співробітником батальону спецпризначення «Торнадо».
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на службову карту підозрюваного, опубліковану dtp.kiev.ua.
Згідно з вказаними даними, підозрюваного звуть Пугачов Олександр Андрійович, він - уродженець міста Торез, Донецької області.
Також в документі вказано, що він є співробітником міліцейського батальону спецпризначення «Торнадо».


При цьому в картці зазначено, що Пугачов відбував покарання за статтею "виготовлення, зберігання або збут наркотичних речовин".



Тим часом, за даними, опублікованими радником голови МВС Антоном Геращенко, який повідомив про оголошення підозрюваного в розшук, Пугачов є уродженцем міста Мічурінськ, Тамбовської області Росії.
Варто також нагадати, що за даними, раніше озвученими Геращенком, Пугачов знаходився у розшуку за скоєння кількох тяжких злочинів.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  у мережі було опубліковано відео нападу на поліцейських у Дніпрі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?