Росіяни привели війська на Донбасі в повну бойову готовність - розвідка
Категорія
Події
Дата публікації

Росіяни привели війська на Донбасі в повну бойову готовність - розвідка

Росіяни привели війська на Донбасі в повну бойову готовність - розвідка
Джерело:  online.ua

Російські війська на  окупованому Донбасі  приведені в повну бойову готовність, військові відпрацьовують ведення бою з ходу, подолання водних перешкод, а також проводять розвідку за допомогою безпілотників.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ГУ розвідки Міноборони України в Facebook.


"Основні зусилля супротивника зосереджені на підтримці боєготовності військ: у вищій ступені бойової готовності приводилися з'єднання і частини 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК. Особовий склад окремих підрозділів відкликано зі звільнень", - йдеться в повідомленні.


В ході навчань бойовики втопили три БМП.


"На полігоні" Перевальський "підрозділи 4 окремої мотострілкової бригади (Алчевськ) 2 АК ВС РФ відпрацьовують питання ведення бою з ходу. В ході виконання елементів подолання водної перешкоди на Ісаакіївського водосховище, в результаті порушення правил підготовки бойової техніки, затонуло три бойові машини піхоти;

перевірена готовність до бойового застосування чергових сил і засобів артилерії і протиповітряної оборони 3 (Горлівка) і 100 (Донецьк) окремих мотострілкових бригад, а також 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК (Донецьк) і 4 окремої мотострілкової бригади (Алчевськ ) 2 АК (Луганськ) ВС РФ ", - відзначили в ГУР.


У небі над Донбасом українські розвідники помітили також 2 БПЛА.


"До повітряної розвідки залучалися два безпілотні літальні апарати тактичного рівня в зоні відповідальності ОТУ" Донецьк ", - повідомили в розвідці.


Як повідомляв ONLINE.UA, в Україні тим часом стартували масштабні навчання резервістів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?