На підприємствах видного нардепа від Оппоблока почалися масштабні обшуки
Категорія
Політика
Дата публікації

На підприємствах видного нардепа від Оппоблока почалися масштабні обшуки

На підприємствах видного нардепа від Оппоблока почалися масштабні обшуки
Джерело:  online.ua

Співробітники ГПУ спільно зі Службою безпеки України проводять обшуки на підприємствах одіозного нардепа від Опозиційного блоку  Вадима Новинського.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook спікера генпрокурора України Ларису Сарган.


"Генеральною прокуратурою України спільно зі Службою безпеки України в ході проведення спецоперації в рамках кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру за фактом заволодіння невстановленими особами майном ПАТ" Миколаївський суднобудівний завод "Океан" в особливо великих розмірах, доведення зазначеного підприємства до банкрутства і здійснення інших злочинів , 25.09.16 на території Миколаївської, Київської, Дніпропетровської областей, в тому числі за місцем розташування ПАТ "Миколаївський суднобудівний завод" Океан "проводиться 23 обшуку, до яких залучено понад 45 працівників прокуратури і 150 співробітників Служби безпеки України", - написала вона.


Внаслідок злочинних дій на заводі державі було завдано збитків в 1,5 млрд гривень, зазначає Сарган.


"У ході досудового розслідування на причетність до вчинення вказаних злочинів перевіряються всі особи, задіяні в процедурі банкрутства підприємства, зокрема, ліквідатори, посадові особи ПАТ" Миколаївський суднобудівний завод "Океан", ЗАТ "Смарт-Холдинг" та інших підприємств ", - додала вона.


Нагадаємо, що Новинський - російський бізнесмен, який в 2012 році отримав від тодішнього президента України Віктора Януковича українське громадянство. Входить до числа найбагатших людей України і є партнером олігарха Ріната Ахметова.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  ГПУ провела обшуки у колишнього соратника Януковича Андрія Клюєва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?