Ідеолог "Новоросії" зробив гучну заяву про самогубство в ЛНР
Категорія
Події
Дата публікації

Ідеолог "Новоросії" зробив гучну заяву про самогубство в ЛНР

Ідеолог "Новоросії" зробив гучну заяву про самогубство в ЛНР
Джерело:  online.ua

Один з ідеологів "Новоросії", російський блогер Анатолій Несміян, який пише під псевдонімом Ель-Мюрид, висловив думку, що колишнього "прем'єра" ЛНР  Геннадія Ципкалова  вбили, оскільки він знав про масштабні розкрадання власності "владою" так званої "молодої республіки ".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку Ель-Мюрид в Facebook.

"Смерть колишнього прем'єра ЛНР в камері після арешту і звинувачення в спробі держперевороту офіційно названа усвідомленням ступеня тяжкості своєї провини і самогубством. У принципі, після арешту набір засобів, якими можна було змусити "екс-прем'єра" усвідомити свою злочинну діяльність, був обмежений - в камеру українську ДРГ посадити проблематично. Так що варіант з самоповішанням був багато в чому вимушеним", - написав блогер.

За його словами, публічно судити його в ЛНР як зрадника не було сенсу, оскільки на поверхню могли спливти факти злочинної діяльності ватажка ЛНР Плотницького та його соратників.

"У бандитських і злочинних режимах місцеві царьки і їх оточення поводяться відповідним чином - просто й невигадливо в рамках бандитської ж етики. "Екс-прем'єр" напевно знав (і був причетний) до масштабних розкрадань і розкрадання власності, яке практикується молодою "республіканською владою". На мій погляд, доводити справу до всяких публічних заходів типу суду над державним злочинцем було неможливо. Цілком могло виявитися, що він в порівнянні з іншими - сущий ангел", - написав Несміян.

"Для неспроможних держав і режимів ситуація цілком буденна. Влада знаходиться в руках бандитів, які зацікавлені виключно в особистому збагаченні", - підсумував він.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше ватажок ЛНР Плотницкий заявив про спробу перевороту в "республіці". Затриманий у справі про спробу "перевороту" Геннадій Ципкалов вчинив самогубство. Журналіст Денис Казанський уважає, що сепаратисти на Донбасі воскресили сталінщину, і тепер кожен ризикує потрапити на підвал або бути вбитим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?