У Москві сепаратистів ДНР-ЛНР прирівняли до сомалійців
Категорія
Світ
Дата публікації

У Москві сепаратистів ДНР-ЛНР прирівняли до сомалійців

У Москві сепаратистів ДНР-ЛНР прирівняли до сомалійців
Джерело:  Meduza

У неділю, 25 вересня, в Москві відбувся з'їзд сепаратистських рухів з усього світу, в якому взяли участь представники бойовиків так званих ДНР і ЛНР, а також сепаратисти з Сомалі, Молдавії та інших країн.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Медузу.
Форум «Діалог націй. Право народів на самовизначення і побудову багатополярного світу» другий рік проводиться в Москві. Його організатор - глава «Антиглобалістського руху Росії» Олександр Іонов, який отримав грант на проведення форуму від Росії на суму 3,5 мільйона рублів.
Повідомляється, що у форумі взяли участь сепаратисти з невизнаної Придністровської Молдавської Республіки, король Гавайських островів Едмунд Сільва-молодший, сепаратисти з Каліфорнії та Техасу, представники так званих ДНР і ЛНР, а також представник уряду Сомаліленд - самопроголошеної держави на північному заході Сомалі, які надіслали відеозвернення.
В участі з'їзду сепаратистських рухів також взяв участь депутат Держдуми РФ від Ліберально-демократичної партії Росії Михайло Дегтярьов.
Як повідомляв ONLINE.UA, президент  Петро Порошенко заявив, що президент Росії Володимир Путін не тримає свого слова, тому він не вважає його сильним лідером.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?