Кличко проведе бій з новим суперником - експерт
Категорія
Спорт
Дата публікації

Кличко проведе бій з новим суперником - експерт

Кличко проведе бій з новим суперником - експерт
Джерело:  Вести.ru

Український боксер Володимир Кличко не чекатиме Тайсона Ф'юрі, а вийде в ринг проти чемпіона світу IBF в суперважкій вазі Ентоні Джошуа.
Як повідомляє ONLINE.UA, таку думку висловив експерт боксу Олександр Бєлєнький.
"У Кличка, сподіваюся, все буде добре. Цілком імовірно, що найближчим часом йому організують бій з чемпіоном IBF Ентоні Джошуа, якого у Великій Британії люблять явно більше, ніж Тайсона. Можливо, потім дійде черга і до чемпіона за версією WBC американця Деонтея Уайлдера, але він поки лікується", - сказав Бєлєнький.
Дивіться: Тайсон Ф'юрі жорстко наїхав на Кличка за Гітлера: опубліковано відео
Експерт переконаний, що Ф'юрі з самого спочатку не збирався виходити на другий бій проти Кличка.
"Його фізична форма говорить про те, що він не особливо-то і готувався до бою. Тайсон вважає, що досяг в житті всього, чого хотів. За великим рахунком, йому була потрібна навіть не перемога над Кличком, а просто чемпіонський пояс. Не даремно половина моїх знайомих в світі боксу чи не одразу ж після першого бою сказали, що повторний не відбудеться ніколи... Зараз Тайсон посварився ще й з допінг-інспекторами, тож, думаю, покривати його ніхто особливо не стане. Чи заберуть у нього пояси, залежить від того, наскільки він "дістав" чиновників боксу. Можливо, його зроблять чемпіоном у відпустці - так буває. Самому йому доведеться визначитися: або знову виходити на ринг, або змиритися з тим, що його потяг пішов", - вважає Бєлєнький.
Дивіться: Тайсон Ф'юрі шокував своєю формою перед боєм з Кличком: опубліковані фото
Нагадаємо, бій-реванш Кличко - Тайсон Ф'юрі двічі скасовувався з вини британця. Спочатку бій повинен був відбутися 9 липня, але через травму Тайсона Ф'юрі бій був перенесений на 29 жовтня. Однак 23 жовтня представники Ф'юрі заявили, що бій скасовано через поганий фізичний стан Тайсона.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?