Скандальна квартира Лещенка: названа головна помилка депутата
Категорія
Україна
Дата публікації

Скандальна квартира Лещенка: названа головна помилка депутата

Скандальна квартира Лещенка: названа головна помилка депутата
Джерело:  online.ua

Народний депутат від "Блоку Петра Порошенка"Сергій Лещенко, який став героєм скандалу з купівлею елітної квартири в центрі Києва, нічим не відрізняється від корупціонерів, яких він раніше викривав як журналіст, вважає відомий український блогер Сергій Іванов.
Таку думку Іванов висловив в інтерв'ю ONLINE.UA.
«Про Лещенка. І на думку не спадало, що його можна вважати ідейним борцем з корупцією. Але я намагався зрозуміти, що з ним відбувалося. Він стільки років діставав за живе багатьох людей і, природно, вивчав способи, як вони ці гроші виводять, легалізують. І незрозуміло: чому ж він сам наробив стільки очевидних помилок в історії з цією квартирою (елітною квартирою в центрі Києва, навколо якої розгорівся скандал, - ONLINE.UA) і багатою нареченою. Ніби людина все це робила в стані фрустрації...», - сказав Іванов.
«Праця журналіста - це звичайна рутина. Ти отримуєш факти від джерел і в стані їх інтерпретувати. Я ніколи не приховую, що граю на протиріччях людей, тому здатний діставати і публікувати якісь дані. Ти пишеш преамбулу, розшифровувати документи. Ось я зараз пишу про одного великого чиновника, у мене акт аудиту на тридцять або на сорок сторінок. Я все це намагаюся передати людською мовою. Цим і займався Сергій Лещенко», - продовжує блогер.
«А потім відчув себе лідером. Раптово - як Грегор Замза (герой оповідання Франца Кафки, що перетворився уві сні на велику комаху, - ONLINE.UA). Він прокинувся і зрозумів, що він - лідер, що він - opinion maker. Поперло», - вважає Іванов.
«Я був дуже радий тому, що він себе реалізував, але радів я рівно до тих пір, поки не виявилося, що Сергій Лещенко нічим не відрізняється від тих людей, яких він викривав», - упевнений Сергій Іванов.




Більше  читайте на ONLINE.UA: Лещенко перетворився на ксерокопію тих, із ким він воював - Сергій Іванов

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?