В Україні збирають підписи проти розлучення Джолі і Пітта
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

В Україні збирають підписи проти розлучення Джолі і Пітта

В Україні збирають підписи проти розлучення Джолі і Пітта
Джерело:  online.ua

Житель Запоріжжя створив петицію із закликом не допустити розлучення голлівудської пари Бреда Пітта і Анджеліни Джолі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Change.org.
Автор петиції Костянтин Андрєєв стверджує, що зоряна пара довгі роки була «прикладом для мільйонів людей з усіх куточків планети». Тепер же «весь світ може втратити віру в любов».
Відзначимо, що до заповітної цифри (1 тис. голосів) залишилося всього кілька підписів.
Творець петиції щиро сподівається, що прохання передадуть зоряній парі.
"Кілька днів тому новина про розлучення голлівудських акторів Анджеліни Джолі і Бреда Пітта облетіла весь інтернет. Довгі роки вони були прикладом ідеальної пари для мільйонів людей з усіх куточків планети. Тепер весь світ може втратити віру в любов. Цього не повинно статися. Спільними зусиллями ми можемо цьому запобігти!", - йдеться в інтернет-клопотанні.


Однак, незважаючи на те, що майже всі підписи зібрані, в мережі є і противники петиції.
"Нісенітниця повна! Це справа особиста!", "Цю петицію створив молодий хлопець? О, Господи!", "Не фіг робити! З розуму сходять люди", "Що за маячня, замість того щоб розглядати реальні проблеми вирішили з єдиного сайту з реальними можливостями домогтися до держави зробити посміховисько і відвадити звідси людей?. ну скоро вийде", "Є проблеми і серйозніше так то. Це їхня справа", - пишуть вони.
Нагадаємо, про розлучення голлівудської пари стало відомо на початку цього тижня. Джолі стала ініціатором і подала документи на розлучення. Як стверджує сама актриса, причиною їх розставання з чоловіком стали розбіжності в питаннях виховання дітей, і зараз Анджеліна має намір домагатися одноосібної опіки над ними.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?