Порошенко повідомив радісну новину щодо безвіза для України
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко повідомив радісну новину щодо безвіза для України

Порошенко повідомив радісну новину щодо безвіза для України
Джерело:  online.ua

Комітет Європейського парламенту з громадянських свобод підтримав надання Україні безвізового режиму з країнами-членами Європейського Союзу, заявив президент України Петро Порошенко.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Порошенка.
«Кращого подарунка на день народження не варто і чекати: комітет Європарламенту з громадянських свобод підтримав надання Україні безвізового режиму», - написав Порошенко.
«Це важливий крок до остаточного рішення, яке ми очікуємо найближчим часом», - додав президент України.
Відзначимо, свій день народження Порошенко відзначає 26 вересня.
Як повідомляв ONLINE.UA, президента України Петра Порошенка в соцмережах привітали смішною фотожабою, пожартувавши, що на честь свята відбудеться тиждень самогубств в так званійЛНР.
Відзначимо, раніше єврокомісар з питань розширення Йоханнес Хан заявив, що Європейський Союз вже в наступному місяці прийме позитивне рішення про лібералізацію візового режиму України з ЄС, таким чином безвізовий режим Україна отримає вже в жовтні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?