Ігри престолів на Донбасі: в мережі обговорюють розборки в ДНР
Категорія
Події
Дата публікації

Ігри престолів на Донбасі: в мережі обговорюють розборки в ДНР

Ігри престолів на Донбасі: в мережі обговорюють розборки в ДНР
Джерело:  online.ua

Бойовики так званої ДНР  заарештували керівника сепаратистського "гуманітарного" батальйону "Ангел" Олексія Смирнова за нібито використання підроблених документів і зберігання вибухівки, при цьому соцмережі насмішили "розборки" в ДНР.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook відомого українського журналіста і блогера Дениса Казанського.


«Вони з такою швидкістю перемелюють один одного, що я просто новини писати не встигаю. Тут, виявляється, що на підвал відправили ще й лідера "батальйону Ангел" - псевдоволонтера і пропагандиста Олексія Смирнова», - написав Казанський.


«Історія дивна. Смирнов раніше працював на Захарченко, за що був не люб його недругами. Наприклад, після того, як люди Захарченко зачистили загін "Троя" в Єнакієвому, Смирнов випустив ролик, в якому набрехав, що штурму бази "Трої" не було», - також повідомив Казанський.


«Тепер він чимось не догодив своєму шефу і сам опинився в поганій ситуації. Формально звинувачений в зберіганні вибухівки))) Що саме по собі в ДНР смішно», - продовжив журналіст.


«Вже голова обертом іде. Наче дивишся якісь "Ігри престолів". Це просто клубок змій, які один одного без кінця пожирають», - резюмував Казанський.


У своєму блозі Казанський також зазначає, що так званий "гуманітарний батальйон" "Ангел"діяв на території, підконтрольній бойовикам ДНР, а його лідер Смирнов збирав зі своїх передплатників гроші і допомогу для мирних жителів, які співчувають сепаратистам.


Sergey Tarasov: Ну, з цим фантиком, якраз і зрозуміло. Він, до всього, був типу волонтер і збирав гроші для допомоги дднрлнр. Мені здається, що не поділився.


Oleh Zima: "Це просто клубок змій, які один одного без кінця пожирають." - Скоріше не клубок змій, а клубок глистів.


Іван Тюрін: Все в кращих традиціях совка! Вірною дорогою йдете, товариші))


Natalije Novakovska: Нехай пожирають, смачного.


Denys Mykhaylov: Повчально вийшло. Такими темпами вони і Кобзона засадять :))


Сергій Бут: Павуки в банці, в кінці залишиться один і найтовстіший.


Pavlo Morenets: Так ненудно і сьомий сезон дочекаємося.


Павло Журанскій: Походу йде процес повернення Донбасу.


Як повідомляв ONLINE.UA,  20 вересня ватажок ЛНР Ігор Плотницкий на нараді з главами окупаційних адміністрацій міст і районів на окупованих територіях заявив про припинення спроби перевороту в "республіці".  Незабаром після цього звинувачений в організації "перевороту" колишній  "прем'єр" ЛНР Геннадій Ципкалов нібито наклав на себе руки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?