Названо переможця дебатів Клінтон і Трампа: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Названо переможця дебатів Клінтон і Трампа: опубліковано відео

Названо переможця дебатів Клінтон і Трампа: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Під час дебатів між кандидатами у президенти США демократом Хілларі Клінтон і республіканцем Дональдом Трампом  набагато переконливішою виглядала представник Демократичної партії.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на опитування телеглядачів CNN.

У своїй промові Клінтон змогла переконати 62% глядачів, у той час як Трамп набрав лише 27% симпатій.

Зазначимо, що велика частина зустрічі була присвячена економічним планам кандидатів і в першу чергу обговорювалась податкова політика.



Клінтон виступала за прогресивне оподаткування - чим більше людина заробляє, тим більше платить в казну.

У свою чергу, Трамп запропонував зменшити податки для багатих, що, на його думку, має призвести до розвитку їхніх компаній і створенню нових робочих місць, передає  Радио Свобода.

"Дональд дуже успішний у своєму житті, отримавши (мільйони) початкового капіталу від свого батька, він дійсно вірить, що чим більше ми будемо допомагати багатим, тим краще буде для всіх. У мене інший досвід. Чим більше ми зробимо для середнього класу – тим більше ми будемо рости як країна", – заявила Клінтон.

Трамп, у свою чергу, відповів: «Багаті люди будуть створювати робочі місця, розширювати компанії. Ці люди вкладуть в компанії мільярди доларів… Компанії йдуть з країни тому, що наші податки надто високі".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  під час візиту до Нью-Йорка президент України Петро Порошенко провів переговори з кандидатом на пост президента США Хілларі Клінтон.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?