Вбивство поліцейських в Дніпрі: у Авакова прояснили скандальну деталь
Категорія
Події
Дата публікації

Вбивство поліцейських в Дніпрі: у Авакова прояснили скандальну деталь

Вбивство поліцейських в Дніпрі: у Авакова прояснили скандальну деталь
Джерело:  YouTube

Колишній боєць батальйону спецназу "Торнадо" Олександр Пугачов, підозрюваний у вбивстві двох поліцейських у Дніпрі, отримав посвідчення учасника бойових дій, знаходячись у розшуку за скоєння низки тяжких злочинів, через довіреність, видану його матері.
Про це розповів радник голови МВС, народний депутат Антон Геращенко, передає ONLINE.UA з посиланням на відео ефіру одного з українських телеканалів, опубліковане в youtube.
"Посвідчення було видане матері Пугачова на підставі довіренності, яку той написав. Буде ретельна перевірка, чи знали співробітники, що видають посвідчення людині, яка все-таки знаходиться в розшуку. Якщо буде встановлений даний факт, їх притягнуть до відповідальності", – запевнив він.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в соцмережах підмітили, що розшук Пугачова поєднується з отриманням ним легальних документів на керування автомобілем.


Усі

подробиці вбивства патрульних поліцейських в Дніпрі читайте на ONLINE.UA

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?