Новий хіт з Японії стрімко набрав популярність: соцмережі вибухнули
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Новий хіт з Японії стрімко набрав популярність: соцмережі вибухнули

Новий хіт з Японії стрімко набрав популярність: соцмережі вибухнули
Джерело:  online.ua

Хіт з Азії під назвою The Story Of Pen Pineapple Apple Pen невідомого виконавця підкорив користувачів мережі, набравши мільйони переглядів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ролик, опублікований на YouTube-каналі виконавця.
На відео азіатський співак в костюмі із золотим відливом співає про те, що якщо з'єднати ручку і ананас, а також ручку і яблуко, то вийде ручко-ананасово-яблучна ручка.
Відзначимо, що всього за два дні химерне відео, яке триває трохи більше хвилини, набрало близько 5-ти мільйонів переглядів.
У мережі сміються і вимагають створити десятигодинну версію музичного треку.
"Японія не перестає дивувати світ. Тепер у нас є ручка-ананас", "Цей незграбний момент, коли ви тільки знали 4 англійських слова, і хтось кидає тобі виклик, щоб зробити з нього пісню", "Текст цієї пісні на 99 відсотків глибше, ніж у більшості сучасних поп виконавців", "Тепер не можу викинути цю пісню з голови", "я не розумію, чому я на це дивлюся", - пишуть інтернет-користувачі.


Нагадаємо, кліп Gangnam Style південнокорейського репера PSY за два місяці після публікації подивилися близько 100 мільйонів чоловік. За чотири роки ролик на YоuTube набрав понад 2 мільярди переглядів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?