Власник одного з українських каналів втік до Бельгії - ЗМІ
Категорія
Політика
Дата публікації

Власник одного з українських каналів втік до Бельгії - ЗМІ

Власник одного з українських каналів втік до Бельгії - ЗМІ
Джерело:  Детектор медіа

Власник телеканалу "112 Україна" Андрій Подщипков подав документи на оформлення політичного притулку в Бельгії через здійснення на нього "політичного тиску в Україні".
Про це заявив креативний продюсер каналу Віктор Зубрицький, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Детектор Медіа".
Зубрицький додав, що спочатку Подщипков планував просити політичного притулку в Австрії, але на початку 2016 року подав на оформлення притулку в Бельгії. "Юристи Подщипкова переконали його звернутися за отриманням статусу біженця в Брюсселі, де він проживає", - пояснив він.
Відзначимо, що в 2015 році Андрій Подщипков заявляв, що "відчуває активні спроби відібрати канал з боку влади", і говорив, що відмовився продати канал "провладним бізнесменам" за заниженою ціною.
Більш того, депутат Олександр Онищенко, який втік до Лондона від українських правоохоронців, заявив, що президент Петро Порошенко намагався через нього купити телеканал "112 Україна". В Адміністрації президента спростовують дані про переговори з Онищенком щодо купівлі телеканалу 112 в інтересах українського президента.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше утікач Олександр Онищенко розповідав, що ще не просив політичного притулку у Великобританії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?