Безвізовий режим з ЄС: стало відомо про додаткові умови для України
Категорія
Політика
Дата публікації

Безвізовий режим з ЄС: стало відомо про додаткові умови для України

Безвізовий режим з ЄС: стало відомо про додаткові умови для України
Джерело:  online.ua

Україна виконала безпрецедентну кількість додаткових умов для того, щоб отримати  безвізовий режим з ЄС.


Про це заявив міністр юстиції України Павло Петренко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на телеканал "Україна".


"Україна безпрецедентно, протягом минулого року (попередній уряд і нинішній) виконала 156 додаткових умов", - зазначив він.


"Таких вимог не було ні до однієї країни, яка раніше отримувала такий статус. Тому це (безвізовий режим, - ред.) - питання наступних тижнів, максимум місяців", - упевнений глава Мін'юсту.


"Україна виконала всі вимоги Євросоюзу, щоб наші громадяни отримали безвізовий режим. Комітет Європарламенту оцінив нашу роботу і прийняв позитивне рішення. Тепер слово за Європарламентом", - також написав глава Мін'юсту в своєму Facebook, коментуючи перспективи безвіза.



Як повідомляв ONLINE.UA, в понеділок, 26 вересня,  комітет Європарламенту з прав і свобод громадян, порядку і внутрішніх справ підтримав безвізовий режим України з ЄС.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?