Росія хоче висунути на Євробачення-2017 співака з України
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Росія хоче висунути на Євробачення-2017 співака з України

Росія хоче висунути на Євробачення-2017 співака з України
Джерело:  L!fe #шоу

РосЗМІ повідомили, що від Росії на міжнародний пісенний конкурс Євробачення, який в 2017 році пройде в Києві, хочуть висунути російського співака родом з України Олександра Панайотова.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на L! FE.
"32-річний співак вже зараз - кандидат номер один не тільки на участь в "Євробаченні", а й на найгучнішу перемогу в історії виступів нашої країни в конкурсі", - повідомляє російське джерело.
Крім того, в Росії переконані, що, висунувши учасника з України, зможуть "примирити дві країни".
"Тим більше що в Києві Панайотова напевно приймуть якщо не вороже, то стримано. Адже сам Олександр родом із Запоріжжя. Віддати перемогу українському хлопчині, який прожив, до слова, все свідоме життя в Росії і повернувся на батьківщину з місією помирити дві країни якщо не на політичній, то на музичній арені, - про кращу драматичну розв'язку шоу організатори "Євробачення" і мріяти не можуть!", - додав інсайдер.
Також повідомляється, що Олександр поїде в разі, якщо Росія "захоче взяти участь в київському "Євробаченні". Адже вони переконані, що перемогу "Україні, яка всюди скаржиться на російську агресію", просто віддали, як скривдженій дитині іграшку.
"Залишається лише дочекатися рішення самої Росії: чи захоче наша країна взяти участь в київському "Євробаченні", знову зігравши за законами музично-політичного шоу і виставивши на суд європейської телеаудиторії козирну карту у вигляді Олександра Панайотова, який дочекався свого часу".
Нагадаємо, перемогу на Євробаченні-2016 здобула українська співачка Джамала. Представник Росії Сергій Лазарєв посів третє місце.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі з'явилося відео-пародія на кліп Сергія Лазарєва "You are the only one", з якою він виступав на міжнародному пісенному конкурсі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?