У Росії знайшлися 999 претендентів на пост Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії знайшлися 999 претендентів на пост Путіна

У Росії знайшлися 999 претендентів на пост Путіна

У Росії знайшлося 999 осіб, які готові замінити  Володимира Путіна  на посту президента країни.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook проекту «Замість Путіна».
"За два тижні на сайті (проекту «Замість Путіна»- ред.) зареєструвалися понад 25 000 користувачів. Крім того, нам прислали 999 заявок з іменами потенційних кандидатів у президенти", - йдеться в повідомленні.


Повідомляється, що на даний момент заявки обробляються, а кандидатури обговорюються з експертами проекту.
"Зв'язуємося із запропонованими вами кандидатами і ведемо переговори про розміщення їх анкет на сайті «Замість Путіна». Зовсім скоро ми представимо вам нові імена для голосування. До речі, ми трохи змінили систему голосування, оцінити її можете вже зараз", - додали організатори проекту.
Відзначимо, що проект «Замість Путіна» був створений для пошуку альтернативи - нових і молодих осіб, здатних увійти в політичну еліту Росії і взяти участь в боротьбі за пост президента країни на найближчих виборах.
Як повідомляв ONLINE.UA, російський політолог  Лілія Шевцова прогнозує, що на майбутніх виборах президента Росії знову переможе Володимир Путін, але проблема легітимності стане найбільшим викликом для російського самодержавства.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?