Війна на Донбасі: з'явилася тривожна новина
Категорія
Події
Дата публікації

Війна на Донбасі: з'явилася тривожна новина

Війна на Донбасі: з'явилася тривожна новина
Джерело:  СММ ОБСЄ

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ фіксує збільшення порушень режиму припинення вогню в Донецькій області.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на звіт місії ОБСЄ за 27 вересня, опублікований на сайті організації.
"Спеціальна моніторингова місія фіксує більше порушень режиму припинення вогню в Донецькій області, включаючи 187 вибухів (в порівнянні з 24 в попередній звітний період), більшість з яких зосереджені в районі трикутника Авдіївки, Ясинуватої та Донецького аеропорту", - йдеться в звіті.
Також наголошується, що в Луганській області спостерігачі місії зафіксували одноразове порушення «режиму тиші» (одну чергу вогню зі стрілецької зброї) в порівнянні з попереднім звітним періодом, коли було зафіксовано 5 вибухів.
"Місія продовжує спостерігати за процесом розведення сил поблизу Петровського, Станиці Луганської і Золотого і фіксує спокійну ситуацію. Місія була обмежена в свободі пересування, в тому числі в районах розведення сил поруч з Петровським і Золотим", - йдеться в повідомленні СММ ОБСЄ.
Як повідомляв ONLINE.UA,  бойовики ЛНР вирішили скористатися відносним "режимом тиші", який ввели з 1 вересня на Донбасі, для підготовки диверсій проти України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?