Аваков зробив важливу заяву про Національну гвардію в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

Аваков зробив важливу заяву про Національну гвардію в Україні

Аваков зробив важливу заяву про Національну гвардію в Україні
Джерело:  online.ua

Національна гвардія переходить на контрактну форму служби, заявив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков в ході виступу на урочистому заході до річниці Нацгвардії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « 112-Україна ».
За словами Авакова, перехід на контрактну форму служби дозволить зробити Національну гвардію професійніше.
«Суспільство дуже високої думки про бійців Нацгвардії. Вони це довели своєю справою, своїм подвигом. Так повинно бути і далі», - упевнений глава МВС.
«Далі сили Нацгвардії повинні бути міцнішими, сильнішими, оснащенішими. Ми переходимо на контрактну форму служби. У нас будуть працювати професіонали в Нацгвардії», - продовжив Аваков.
«І сьогодні ми тут для того, щоб зробити додатковий крок у розвитку наших сил, для того, щоб передати для оснащення наших частин додаткову техніку», - додав міністр внутрішніх справ.
Він також нагадав, що за час антитерористичної операції на Донбасі загинули 189 бійців Національної гвардії.
Як повідомляв ONLINE.UA, сталовідомо, що найближчим часом з лав Збройних сил України будуть демобілізовані близько 20 тисяч військових, що не побажають укладати контракти з ЗСУ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?