Єфремов валізами носив гроші, щоб його не посадили - журналіст
Категорія
Політика
Дата публікації

Єфремов валізами носив гроші, щоб його не посадили - журналіст

Єфремов валізами носив гроші, щоб його не посадили - журналіст
Джерело:  online.ua

Український блогер Сергій Іванов заявив, що в останні роки після зміни влади в Україні екс-регіонал Олександр Єфремов раз у раз носив валізи з грошима, щоб його не посадили.
Про це Іванов сказав в інтерв'ю ONLINE.UA.
За словами блогера, на місці генпрокурора України Юрія Луценка він посадив би не тільки Єфремова, а й колишнього мера Луганська Сергія Кравченка, який недавно був помічений на відпочинку в Карлових Варах (Чехія).
"Ось такі люди гуляють по досить дорогому курорту, і у мене такі люди не перебували б на волі. І я, природно, посадив би тих людей, які цих сепаратистів не посадили", - зазначив Іванов.
Він також підкреслив, що в той час, як Єфремов вирішував питання в СБУ, головний слідчий відомства Вовк роздавав інтерв'ю замість того, щоб затримати сепаратиста.
"Ось мені розповіли, як Єфремов вирішував питання в СБУ протягом останніх двох років. Валізами гроші в СБУ носив: епізод - чемодан, епізод - чемодан. А в цей час головний слідчий СБУ Вовк ходить і роздає пафосні інтерв'ю. Іди на *уй, м*дак, - ти тупо сепара не міг заарештувати, і це - все!", - сказав Іванов.


Нагадаємо, раніше в інтерв'ю ONLINE.UA колишній депутат-регіонал Володимир Ландик заявив, що Єфремов брав активну участь у здачі Луганська сепаратистам.
Пізніше Ландик після виходу інтерв'ю заявив, що генпрокурор Юрій Луценко зустрівся з ним і серйозно взявся за справу Єфремова.
Майже через два місяці після публікації ONLINE.UA інтерв'ю з екс-депутатом Партії регіонів Володимиром Ландіком суд заарештував колишнього лідера фракції ПР Олександра Єфремова.
Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: На місці Луценка я посадив би трьох генпрокурорів і всіх сепаратистів з Ради - Сергій Іванов.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?