Ще три телеканали Росії заборонені в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

Ще три телеканали Росії заборонені в Україні

Ще три телеканали Росії заборонені в Україні
Джерело:  Нацрада

Ще три російських телеканали були виключені з переліку дозволених для ретрансляції в Україні: Соmedy TV, "Наш футбол" і "Карусель".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на рішення Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.
У Нацраді пояснили, що телеканал Соmedy TV був заборонений до ретрансляції, оскільки він припинив мовлення ще 1 вересня 2014 року. "Наш футбол" розміщував комерційну рекламу, що порушувало ч. 9 ст. 13 Закону України "Про рекламу".
Телеканал "Карусель", в свою чергу, вилучили зі списку дозволених до ретрансляції телеканалів, оскільки в рубриці "Погода" програми "Доброго ранку, малюки!" територія окупованого Криму відносилася до Росії.
"Це суперечить статті 28 Закону України "Про інформацію", оскільки інформація не може бути використана для закликів до повалення конституційного ладу, порушення територіальної цілісності України", - йдеться в повідомленні.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Нацраді провели моніторинг українських телеканалів і виявили, що глядачам показують п'ять заборонених російських фільмів і один серіал.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?