Бойовики ДНР влаштували демарш перед новими переговорами: у Кучми повідомили деталі
Категорія
Політика
Дата публікації

Бойовики ДНР влаштували демарш перед новими переговорами: у Кучми повідомили деталі

Бойовики ДНР влаштували демарш перед новими переговорами: у Кучми повідомили деталі
Джерело:  online.ua

Бойовики так званої ДНР  відмовилися від участі в онлайн-конференції Тристоронньої контактної групи по врегулюванню ситуації на Донбасі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook прес-секретаря представника України в контактній групі Леоніда Кучми Дарки Оліфер.


Представник Кучми зазначила, що відеоконференція Контактної групи за участю бойовиків ДНР і ЛНР була запланована на 30 вересня. "Тема зустрічі - хід імплементації рамкового рішення Тристоронньої контактної групи про розведення сил і засобів. Однак скайп-зустріч не відбудеться у зв'язку з відмовою представника ОРДО", - написала вона.


"Нагадаю: пункт №5 Рамкового рішення Тристоронньої контактної групи про розведення сил і засобів передбачає можливість проведення зустрічі в режимі відеоконференції «з метою негайного припинення порушення цього Рамкового рішення», - продовжила Оліфер.


"Українська сторона продовжує наполягати на проведенні такої зустрічі в режимі відеоконференції. Якщо дана відеоконференція не відбудеться, то 5 жовтня 2016 року на засіданні Тристоронньої контактної групи в Мінську українська сторона поставить питання порушення режиму тиші з боку ОРДЛО як ключове", - підкреслила прес-секретар Леоніда Кучми.


Як повідомляв ONLINE.UA, 21 вересня  в Мінську підписали рамкове рішення Тристоронньої контактної групи про розведення сил і засобів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?