Бойовики ДНР в Донецьку не церемоняться з бізнесменами: з'явилося яскраве відео
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР в Донецьку не церемоняться з бізнесменами: з'явилося яскраве відео

Бойовики ДНР в Донецьку не церемоняться з бізнесменами: з'явилося яскраве відео
Джерело:  online.ua

Бойовики так званої ДНР  в Донецьку захопили Покровський ринок і загрожують підприємцям "МГБ" ДНР і кинути "на підвал".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на YouTube.


На записі зафіксовано, як чоловік у камуфляжній формі, відмовившись представитися, звинувачує директора ринку в саботажі і загрожує, що напише "міністру внутрішніх справ" ДНР Олексію Дикому. Жінка пояснює, що у них ремонт, і тому приміщення закриті.


"Це називається саботаж. Ви, напевно, в підвалі ще не сиділи, - «МГБ ДНР»... Будете сидіти! Найближчим часом! Я вам просто констатую факт: не такі як ви там сиділи" - заявив чоловік.


#####VIDEO_899154​​#####


Також напередодні бойовиками було розміщено заяву про те, що підприємцям необхідно платити "дочірньому підприємству Республіканський ринок №2/3" угруповання, а не ТОВ «Свята Діва Марія».



"Ось чергова прекрасна історія про те, як Донецьк звільнили від кривавих бандерівців. Представники "МГБ" ДНР прийшли на Покровський ринок, який раніше віджали, і загрожують орендарям, що посадять їх на підвал, - прокоментував відео відомий журналіст Денис Казанський. - Ну правильно, так і має бути у вільному Донбасі. При українських фашистах такого виразу не було "посадити на підвал". Зате тепер, завдяки "народній республіці" всі знають, що це означає. До речі, навколо ринку давно вже пристрасті киплять. у 2014 році його віджати у першого власника донецький бізнесмен за допомогою банди козаків. Тепер у цього бізнесмена ринок віджимає банда Захарченко (Олександра Захарченко, - ватажка угруповання ДНР, - ред). Ось це я розумію, люди насиченим життям живуть. Треба їм ще особливий статус дати" .


Інші користувачі мережі також висловили іронію і обурення. Так, Сергій Зеленський написав: "Справедливість за поняттями. На підвалі не сидів - життя не бачив".


Roland Mikiani: "Але все одно, при бандерівцях було в рази страшніше і гірше. Просто жах. Нестерпно! Жах був! І це - УКРАЇНСЬКА МОВА!".


Mariya Morskaya: "Ага, Ілліч жд, пошти і телеграф захоплював, а ці суто по їжі і бабулесам".


Oleg Golubenko: "Саботаж - це якась стаття, якого кодексу? Або це - перше слово, яке прийшло цьому дебілові на розум?".


Roland Mikiani: "СТА-ТУС! СТА-ТУС! СТА-ТУС!".


Сергій музики: "Донецька Підвальна Республіка".


Evgen Golovin: "Це можна дивитися нескінченно, не дарма жителі Донбасу кричали: "Путін, допоможи".


Сергій Левченко: "Треба було спитати у цього "орденоносця", ким воно було в Україні".


Як повідомляв ONLINE.UA,  бойовики так званої ДНР в останній момент відмовилися від участі у відеоконференції Тристоронньої контактної групи  по врегулюванню ситуації на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?