Вбивство поліцейських в Дніпрі: Аваков розповів про важливе
Категорія
Події
Дата публікації

Вбивство поліцейських в Дніпрі: Аваков розповів про важливе

Вбивство поліцейських в Дніпрі: Аваков розповів про важливе
Джерело:  online.ua

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков розповів, про що говорив загиблий поліцейський Артем Кутушев в останні хвилини свого життя під час  трагедії з убивством поліцейських в Дніпрі 25 вересня.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « 112-Україна ».


За словами Авакова, в останні хвилини свого життя Артем Кутушев називав того, хто стріляв в нього, "Олександр Юрійович".


"В останні хвилини життя поліцейський називав "Олександр Юрійович" того, хто стріляв. Він поводився, як справжній поліцейський", - розповів Аваков в ефірі телеканалу "1 + 1".


Глава МВС також припустив, що до реформи поліції представник міліції взяв би хабар від підозрюваного у вбивстві Олександра Пугачова.


При цьому, за словами Авакова, водій маршрутки, який блокував того, хто стріляв, вірив в реформу поліції. "62-річний водій автобуса теж вірив, тому так вчинив. Йому дісталися останні дві кулі з обойми", - додав Аваков.


За його словами, повне відео події не показали громадськості, "тому що таке відео не можна показувати".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  міністр внутрішніх справ Арсен Аваков розповів про нові деталі у справі підозрюваного у вбивстві патрульних поліцейських в Дніпрі Олександра Пугачова.


Всі  подробиці вбивства патрульних поліцейських в Дніпрі читайте на ONLINE.UA.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?