Стріляти не припинили: з'явилося нове відео з фронту
Категорія
Події
Дата публікації

Стріляти не припинили: з'явилося нове відео з фронту

Стріляти не припинили: з'явилося нове відео з фронту
Джерело:  online.ua

Снайпери  бойовиків на Донбасі  отримали від росіян нове обладнання - далекобійні гвинтівки і нічні приціли - тому стрілянина в зоні АТО ведеться не тільки вдень, але і вночі, заявляють українські бійці.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відеосюжет « 5 канала », опублікований в YouTube.


Військовослужбовці розповідають, що на Донбасі в даний час стало тихіше, однак говорити про мир поки не доводиться.


За їх словами, артилерію бойовики застосовують все рідше, проте обстрілів не припиняють, навіть незважаючи на те, що лінія фронту в Мар'їнці проходить не далеко від житлових будинків.


«Українські військові детально вивчають ворожу позицію. Її добре видно через армійську оптику. За териконом - Петровський район окупованого Донецька», - сказано у відеосюжеті.


За словами українських військових, їх головне завдання - не відповідати на ворожі провокації, але і не давати бойовикам можливості для наступу. Бійці підкреслюють, що раніше снайпери відкривали вогонь по воїнах ЗСУ завидна, але тепер працюють і вночі, так як отримали нову техніку від російських кураторів.


Диверсанти вночі або під час дощу намагаються підступитися до позицій ЗСУ, проте кожного разу отримують відсіч і відступають, розповідають бійці АТО.



Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше в мережі з'явилося відео з Авдіївської промзони, на якому зафіксовані порушення перемир'я бойовиками так званої ДНР.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?