Поважний поліцейський чин на Львівщині потрапив у скандал з дитячим садком
Категорія
Події
Дата публікації

Поважний поліцейський чин на Львівщині потрапив у скандал з дитячим садком

Поважний поліцейський чин на Львівщині потрапив у скандал з дитячим садком
Джерело:  online.ua

Керівник карного розшуку Головного управління Національної поліції у Львівській області Микола Гладюк, якого раніше патрульні затримали п'яним за кермом

, не з'явився в суд, позаяк замість місця свого реального проживання вказав адресу дитячого садка і не отримав повістки.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

zaxid.net

.


Зокрема, в якості адреси проживання Гладюк вказав вулицю Виговського, 43, де розташований дитячий садок №51 у Львові.


«Особа, яка притягається до відповідальності, не отримала повістки, тому що неправильно зазначила адресу, яка була записана в протоколі поліцейських. Протокол патрульна поліція отримає на доопрацювання. Ця помилка буде виправлена ​​і призначать нове судове засідання», - прокоментували виданню в прес-службі патрульної поліції Львова.


29 вересня мало відбутися судове засідання у справі начальника карного розшуку Львівської області в Залізничному суді Львова.


Нагадаємо, 7 вересня львівські патрульні затримали керівника карного розшуку ГУНП Львівської поліції Миколу Гладюка, який керував автомобілем у нетверезому стані.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

в Києві п'яна поліцейська, яку вже зупиняли в нетверезому вигляді за порушення ПДР, влаштувала стрілянину в одному зі столичних ресторанів

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?