Путінські хакери зламали сайт української влади
Категорія
Події
Дата публікації

Путінські хакери зламали сайт української влади

Путінські хакери зламали сайт української влади
Джерело:  rbc.ua

Невідомі хакери здійснили атаку на Інформаційний центр Ради національної безпеки і оборони України.
Про це заявив спікер Адміністрації президента з питань антитерористичної операції Андрій Лисенко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РБК-Україна".
На сайті опублікували інформацію про брифінг на 15:00 30 вересня щодо доповіді міжнародної слідчої групи з розслідування катастрофи Boeing MH17 на Донбасі. В ході доповіді, як відомо, довели, що установка "Бук", з якої стріляли в літак, була привезена з Росії і відвезена назад після катастрофи.
"Це - фейк", - підкреслив Лисенко у відповідь на питання про анонсований брифінг.
Відзначимо, виходячи з опублікованого фейку, саме російські хакери стоять за атакою на інформаційний ресурс РНБО, оскільки, як відомо, Росія намагається перекинути вину за загибель Boeing на Україну.
Наразі сайт тимчасово не працює.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше спецслужби президента Росії Володимира Путіна зламали базу даних Демократичної партії США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?