Російський економіст назвав умову, за якої Путін відправить "зелених чоловічків" до Харкова
Категорія
Світ
Дата публікації

Російський економіст назвав умову, за якої Путін відправить "зелених чоловічків" до Харкова

Російський економіст назвав умову, за якої Путін відправить "зелених чоловічків" до Харкова
Джерело:  online.ua

Якщо Харків на подіях, подібних подіям в Україні в лютому 2014 року, позначить свою сепаратистську позицію, то не виключено, що президент Росії  Володимир Путін  направить туди своїх «зелених чоловічків», як при анексії Криму, заявив російський економіст Владислав Іноземцев.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Іноземцева каналу NewsOne, опублікованому в YouTube.


Відповідаючи на питання, чи зрушить президент Росії танкові дивізії на Київ, Іноземцев сказав: «На це, я думаю, Путін не піде, тому що він віддає собі звіт в існуючій реальності».


«Якщо на кордоні України і Росії побудовані будуть військові бази, і там будуть міститися великі військові контингенти, це буде зроблено, по-перше, не для того, щоб ці танки направити на Київ, не для для того, щоб це сталося. Тобто, день «Ч» визначить не Путін», - продовжив Іноземцев.


«Якщо в Україні трапиться щось, що відбувалося в лютому 2014 року, і Харків почне ставати в погану незрозумілу позицію, то тоді не танкові клини підуть на Київ, а такі ж «зелені чоловічки» можуть прибути до Харкова», - додав російський економіст.


«Тобто, пряма військова агресія, з переходом через кордон, як в 41- році, - я думаю, що це вже з розряду казок», - продовжив Іноземцев.


Він також додав, що це стосується і зони Маріуполя. «Маріуполь був позначений як червона лінія в 2014 році західними політиками, яку переходити не можна. І Путін не перейшов», - сказав Іноземцев.


За його словами, з тих пір військові настрої в Кремлі зменшилися.



Як повідомляв ONLINE.UA,  відомий журналіст Віталій Портников вважає, що якщо війська президента РФ Володимира Путіна залишаться на Донбасі і в Сирії, то Росію і далі буде тиснути Захід, доводячи населення РФ до повного зубожіння. На думку Портникова, злидні, терор, смерть, війна всіх з усіма і безславний розвал Росії стане вінцем правління Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?