Вагітна Собчак розсекретила дату пологів
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Вагітна Собчак розсекретила дату пологів

Вагітна Собчак розсекретила дату пологів
Джерело:  kp.ru

Російська телеведуча і світська левиця Ксенія Собчак, яка перебуває на останньому місяці вагітності, розповіла, що малюк з'явиться на світ до її дня народження.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Комсомольську правду".
Собчак розсекретила дату пологів, а також,- де вона планує народжувати в бесіді з Валерією та Йосипом Пригожиним. Знаменитості зустрілися на одному зі світських раутів.
Зіркове подружжя поцікавилися у Ксюші, коли вона чекає народження малюка.
Телеведуча повідомила, що дитина з'явиться на світ до її дня народження - 5 листопада, коли їй виповниться 35 років.
Також повідомляється, що Собчак планує народжувати в елітній підмосковній клініці "Лапіно", де, до речі, з'явилися на світ двійнята Алли Пугачової і Максима Галкіна.
Нагадаємо, розмови про те, що телеведуча чекає первістка, почалися тільки в перших числах червня, а підтвердила інформацію Собчак під час конкурсу Нова хвиля 2016 в Сочі.
Як повідомляв ONLINE.UA, недавно шанувальники Ксенії Собчак запідозрили, що вона виношує двійню. Переконав їх в цьому дуже великий живіт Ксенії на фото.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?