Вибачитися перед Януковичем: Савченко відзначилася заявою про Порошенка, з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Вибачитися перед Януковичем: Савченко відзначилася заявою про Порошенка, з'явилося відео

Вибачитися перед Януковичем: Савченко відзначилася заявою про Порошенка, з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Народний депутат України Надія Савченко

, незадоволена результатами переговорів, які веде з російською стороною президент України Петро Порошенко, заявила, що йому слід вибачитися перед колишнім главою держави Віктором Януковичем і поступитися йому своїм кріслом.


Про це Савченко сказала в ток-шоу "Право на владу" на 1 + 1, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео.


"Що стосується сильної української дипломатії... Після таких переговорів Петро Олексійович мусить просто вибачитися перед Віктором Федоровичем, запросити його в Україну і поступитися своїм кріслом. Тому що, на жаль, наша дипломатія на цей момент слабкіше...", - заявила нардеп.


Соцмережі обурені.



Інна Рогоза

: Хто це бачив?! Де санітари?


"Савченко заявила, що Порошенко повинен вибачитися перед Януковичем і поступитися йому президентським кріслом. А я хочу, щоб маріонетка кума Путіна Надя звалила в Ростов, обмінявши себе на Сенцова і інших наших хлопців", - написав блогер

Мирослав Олешко

.





Однак є й ті, хто заступилися за Савченко і заявили, що блогери перекручують слова нардепа в своїх постах.




У липні Савченко пропонувала українцям вибачитися перед жителями Донбасу.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Савченко, коментуючи війну на Донбасі, заявила, що "потрібно закінчувати цей бардак", а Петро Порошенко цього нібито не хоче.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?